Waarom voor PurO3 kiezen?

Volledig geozoniseerde oliën: Oliën die niet voldoende geozoniseerd zijn, blijven vloeibaar, zelfs nadat ze zijn gekoeld. De oliën van PurO3 zijn volledig verzadigd, met zoveel ozon als de olie kan bevatten, waardoor een verzachtende zalf ontstaat.

Koude ozonproductie met een zeer zuivere zuurstofbron: Geozoniseerde oliën worden vaak met hoge hitte machinaal geozoniseerd, waarbij zuurstof van lage kwaliteit wordt gebruikt. PurO3 gebruikt alleen zuurstof van medische kwaliteit en ultra zuivere ozon.

Zo veel mogelijk glazen verpakkingen: Geen risico op BPA door plastic voeringen of plasticafbraak na verloop van tijd.

Gekoelde opslag: Onze oliën worden bevroren voordat ze naar u worden verzonden, zodat ze hun kracht langer behouden. Gekoelde oliën kunnen tot tien jaar meegaan. We hebben ontdekt dat onze oliën zelfs bij kamertemperatuur tot een jaar meegaan.

Puur: Geen vulstoffen, stabilisatoren, GGO’s, conserveermiddelen of bindmiddelen. Eenvoudig, veilig en puur.

100% natuurlijk en veilig: geen verborgen ingrediënten.

PurO3 Geactiveerde zuurstof/ozon: PurO3 maakt gebruik van een revolutionaire nieuwe ozontechnologie genaamd microfluïdische platformtechnologie, gevoed met een ultra zuivere zuurstofbron. Wat deze methode bijzonder maakt, is de pure vorm van ozon die zonder enige hitte wordt geproduceerd. Hierdoor kan PurO3 de hoogste kwaliteit geozoniseerde olieproducten leveren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Gemaakt in de VS

Welke olie past het beste bij jou?

Iedere olie heeft haar eigen kwaliteiten, substantie, werkzaamheid/kracht, geur enzovoorts. Één van de meest gestelde vragen gaat over de werkzaamheid en substantie. Met onderstaande informatie hopen we onder andere de volgende vraag te beantwoorden: Wat is de sterkste olie in de smeerbaarheid die ik wil?

Iedereen heeft een voorkeur. Sommigen kunnen niet tegen plakkerigheid. Sommigen houden van crèmes, maar zijn geen fan van zalf. Anderen geven de voorkeur aan vloeistoffen boven vaste stoffen.

Dit korte overzicht kan je verder helpen:
Zalven: Olijf
Altijd vloeibaar: castor, hennep
Kleverigst: Hennep
De sterkste zalf: olijf
De sterkste vloeistof: hennep
De sterkte van een olie

De Potential Ozonide Index (POI) laat zien hoeveel ozon een bepaalde olie kan bevatten. Hoe meer Omega 3, 6 en 9 een olie bevat, hoe meer ozon deze kan vasthouden en hoe sterker deze is.

De formule gaat als volgt: Omega 3s (x3) + Omega 6s (x2) + Omega 9s (x1) = POI.

Hieronder het overzicht van de POI-waarden van de verschillende oliën:
Coconut/Kokosnoot: 14
Castor/Ricinus: 35
Jojoba: 39
Avocado: 90
Olive/Olijf: 92
Sunflower/Zonnebloem: 153
Hemp/Hennep: 192

Als je op zoek bent naar iets met subtielere hoeveelheden ozon, dan is Castor ideaal voor je. Olive is de meest gangbare olie en overal wel voor te gebruiken. Hemp bevat de meeste ozon van alle verkrijgbare oliën. Omdat hennep zo sterk is, is het misschien niet ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken? Dan hebben we een handig sample pakket voor je, zodat je ze kunt uitproberen voordat je een grote verpakking koopt.