Over ons

In deze tijden van grote transformatie helpen wij mensen op het pad naar Fysieke Vrijheid, Persoonlijke Vrijheid en Geestelijke Vrijheid.

Over ons

Wij zijn de oprichters van de Army of Love.

Vanuit onze achtergrond als coach, trainer en ondernemer helpen wij mensen, in deze tijd van transformatie, om dicht bij zichzelf te blijven en om trouw te blijven aan hun eigen principes en waarden.

Ook helpen wij mensen om hun missie te vinden en vandaaruit een eigen onderneming of organisatie te starten. Dit om op deze manier een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld.

Met het platform de Army of Love Community bieden wij jou de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemden. Ook heb je onbeperkt toegang tot alle online trainingen, replays en kan je rekenen op onze support.

Join us now

Meet the team

Morry Krispijn
Head Marketing

Anna Zeven
Personal Trainer

Jozua Krispijn
Graphic Design

Waarvoor Wij Staan

Wij willen voor onze community van de Army Of Love mensen helpen en adviseren
hoe de mensen het meeste uit hun leven kunnen halen

Tot 16 maart 2020 was ik full time ondernemer in de danswereld en de vitamine-industrie. Net als bij velen kreeg ook mijn leven een totaal andere wending toen ik ontdekte dat niet alles is wat het lijkt. Zonder meteen over te gaan tot aannames deed ik persoonlijk duizenden uren onderzoek en kon niet anders concluderen dan dat noch politici, noch de media ons het hele verhaal vertellen.

Door mijn omgeving word ik al jaren als rasidealist gezien. En daar herken ik me inmiddels ook wel in. Mijn grote passies zijn (de geuren, kleuren, geluiden van) de natuur, geestelijke voeding tot me nemen, creatief zijn in de keuken, kunst, cultuur, schrijven, mijn medemens dienen en natuurlijk mijn twee grote schatten van dochters.